CZ LOKO, a.s.

Vi finns i monter A06:12

Vi är en tjeckisk tillverkare av moderna och effektiva dieselelektriska lokomotiv och erbjuder ett utbud av produkter som lämpar sig för olika järnvägstillämpningar. Med vår banbrytande teknik och höga prestanda erbjuder CZ LOKO-lok tillförlitliga och hållbara lösningar för järnvägsindustrin. Besök vår monter på mässan Train & Rail i Stockholm för att lära dig mer om våra produkter och tjänster.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • CZ LOKO

Kategorier

 • Spårburna fordon för gods och passagerartrafik

Produkter

 • EffiShunter 300

  EffiShunter 300 EffiShunter 300 är ett modernt tvåaxligt lokomotiv som lämpar sig för lättare rangering i depåer, på sidospår och på stationer. Eftersom det uppfyller kraven för specialspår kan det även användas i tunnelbanetunnlar. Fordonets enkla konstruktion valdes med tanke på lägsta möjliga inköpspris och efterföljande driftskostnader. Länk till produkten »

 • EffiShunter 1000

  EffiShunter 1000 EffiShunter 1000, CZ LOKO:s flaggskeppsprodukt, är utformad både för drift på industriella sidospår under de mest krävande förhållanden och för linjetrafik. För dessa ändamål kan den utrustas med ETCS. Godkännande enligt det internationellt erkända TSI-certifikatet garanterar största möjliga driftskompatibilitet i Europeiska unionens länder. Länk till produkten »

 • DualShunter 2000

  DualShunter 2000 DualShunter 2000 är konstruerad för mellantung rangering och linjetrafik på elektrifierade 3 kV DC- eller 25 kV, 50 Hz AC-linjer och är utrustad med en 895 kW Caterpillar C32 EU steg V-dieselmotor för drift med oberoende dragkraft. Detta gör det möjligt att dra nytta av beroende dragkraft när man drar godståg på elektrifierade linjer, samtidigt som dess tillräckligt kraftfulla dieselmotor möjliggör problemfri drift på sidospår och linjer som inte är elektrifierade. Detta gör att man inte behöver två lokomotiv (el- och diesellok) eller att ett diesellok måste köras på elektrifierade linjer, vilket inte bara är dyrt utan också dåligt för miljön. Vid drift på elektrifierade linjer är det också möjligt att dra nytta av energiåtervinning när EDB används. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

CZ LOKO, a.s.

Semanínská 580 560 02  Ceská Trebová Tjeckien