Melbye Skandinavia Sverige AB

Vi finns i monter A03:18

Melbye är ett tekniskt handelshus med fokus på systemlösningar och produkter inom infrastruktur.

Vår uppgift är att hitta de smartaste lösningarna för våra kunders behov. I en ständigt föränderlig värld ökar kraven från marknaden att möta dessa. Både för oss och för våra kunder. Därför har vi på Melbye ett stort fokus på att skapa en företagskultur som är nytänkande och som möjliggör att vi snabbt kan röra oss i samma takt som marknaden. Det gör vi genom att ständigt hålla oss uppdaterade på våra målgruppers olika marknader – från tillverkning till slutanvändning.

Vi vet att det gör oss till en trygg partner för våra kunder och till en stabil arbetsgivare åt våra medarbetare. En vardag där vi ständigt utmanar varandra och utvecklas tillsammans.

Melbye är ett familjeägt företag med rötter från 1907. Företaget har ett långsiktigt perspektiv på ägande och utveckling, vilket har lagt grunden för det stabila och trygga företag vi är idag. Vi kommer att vara en stabil och ledande leverantör av samhällsviktig infrastruktur även i framtiden.

Melbye finns främst i Sverige, Norge, Danmark och UK. Företaget har över 100 anställda och har en årlig omsättning om ca 700 Mkr.

Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Melbye
  • PROtrough
  • ULTIMA Connect
  • QA

Kategorier

  • Järnvägsinfrastruktur (underhåll och nybyggnation)
  • Större infrastrukturprojekt

Produkter

  • PROtrough Kabelränna

    PROtrough Kabelränna Föreställ dig att inte behöva stoppa tågtrafiken i flera timmar för att få tunga och otympliga betongrännor på plats längs järnvägen. Med PROtrough är det så i verkligheten.

    PROtrough är ett kabelskyddssystem, tillverkat i kompositmaterialet GRP (Glass Reinforced Polyester), som förstärkts till att tåla höga tryckbelastningar, dragspänningar och som även ger en hög kemisk och termisk resistens.

    Systemet bygger på moduler som fogas samman med ett enkelt klicksystem. Både ränna och lock har tillsammans ett unikt kopplingsskydd och utgör i sig självt ett säkert skalskydd.

    - Enkel manuell hantering
    - Kortar tiden för nödvändiga trafikstopp
    - Ett säkrare kabelskyddssystem
    - Stort antal flexibla tillbehör Länk till produkten »

  • QA Multikanal

    QA Multikanal Föreställ dig en arbetsplats där du slipper kryssa mellan onödigt många öppna schakt. Det är verkligheten för de som arbetar med QA Multikanaler.

    Våra QA Multikanaler är tillverkade i återvunnen HDPE, med mycket hög krossresistens, som har UV-behandlats så att de även klarar av att förläggas ovan jord. Tack vare produktens höga hållfasthet kräver de också ett grundare förläggningsdjup än traditionell kanalisation. Schakten kan snabbt återfyllas med tidigare utgrävt material allteftersom förläggningen framskrider.

    - Installera utan verktyg och maskiner
    - Stapelbar och platsbesparande
    - Tids- och kostnadseffektiv installation
    - Snabb, precis och enkel
    Länk till produkten »

  • ULTIMA Connect

    ULTIMA Connect Föreställ dig att inte behöva bygga gjutformar, armera eller vänta på härdning. Det är verkligheten för de som arbetar med ULTIMA Connect.

    Ultima Connect är en modulär och skalbar lösning för brunnar. Brunnens moduler byggs enkelt ihop på plats helt manuellt. Systemet frigör inte bara en stor mängd tid till annat, det kan också bidra till en bättre och säkrare arbetsmiljö, ökad flexibilitet, snabbare förläggning och effektivare projekt.

    Brunnen tillverkas i GRP (Glass Reinforced Polyester), glasfiberarmerad komposit. Materialet har testats för belastningar upp till F900 vilket gör Ultima Connect till en mycket kraftfull brunn som kan användas i alla typer av miljöer.
    Tack vare sin modulkonstruktion öppnar Ultima Connect upp för lösningar som tidigare ansetts vara allt för komplicerade. Något som visar sig redan på planeringsstadiet och ritbordet.

    - Lämplig för alla typer av installationsmiljöer
    - Snabbare, smidigare och säkrare installation
    - Skräddarsydda lösningar för din infrastruktur
    Länk till produkten »

Kontakt

Melbye Skandinavia Sverige AB

Fordonsvägen 17 553 02  Jönköping Sverige
036 - 332 07 00 info@melbye.se www.melbye.se