Train & Rail

Ny nordisk mötesplats för hållbara järnvägstransporter

Train & Rail – 25-27 april 2023

Pris

Swedtrain och Stockholmsmässan ser fram emot inspirerande dagar med möten, affärer och branschsamtal, när vi samlar järnvägsbranschen på Train & Rail i april 2023. Tillsammans bygger vi en stark och relevant mötesplats, där vi diskuterar och löser framtidens viktigaste infrastrukturutmaningar och transportfrågor – något som branschen har efterfrågat i många år. Vårt löfte är att vara den mest heltäckande och relevanta mötesplatsen för järnvägsbranschen i Norden. Deltagarna får ta del av ett fullspäckat scenprogram, temainriktade forum och samtal – välplanerade och nära förankrade med branschen under förberedelsearbetet.

Behovet av en mötesplats för beslutsfattare i järnvägsbranschen är stort och intresset för hållbara transporter på räls är större än på många år. Branschen växer; det finns många innovativa tekniska lösningar och en rad stora och välbehövliga investeringar planeras. Det är därför hög tid att samlas för att bredda och fördjupa nätverken kring framtidens mest hållbara och bekväma transporter, både av människor och gods.

”Vi har redan ett stort antal företag som bokat monterplats och som på olika vis vill bidra till att skapa ett attraktivt innehåll. Sammantaget får vi många tydliga signaler på att Train & Rail är en mötesplats som branschen efterfrågar.”  – Björn Wengse, Affärsutvecklare på Stockholmsmässan.

Hör gärna av dig om vill anmäla dig, eller om du har några frågor om mässan, det kommande programmet eller alternativ för att boka monter. Maila eller ring Martin Wiberg på martin.wiberg@stockholmsmassan.se, +46 8 749 44 83. Eller Annika Karlsson på annika.karlsson@stockholmsmassan.se, +46 8 749 41 64.

Biljetter till mässan släpps inom kort.

Nyheter

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur du ställer ut på Train & Rail, nyfiken på mer om mässans innehåll eller vill veta hur man blir partner? Hör av dig till oss redan idag så hjälper vi dig.

Läs mer här »

Var med och sätt dagordningen

Har du något ämne som du tycker är viktigt för järnvägsbranschens framtid, hållbarhet och utveckling? Hör av dig till oss, så ser vi till att planera seminarier till Train & Rail-mässan som passar just dig och lyfter dina viktiga frågor till en högre nivå.

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad på Train & Rails nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Mediapartner: