Atlas Copco Industrial Technique

Vi finns i monter A03:10

Idag kännetecknas branschen för underhåll av järnvägstransporter av utmaningar med produktivitetsökning, Industry 4.0 och stora krav på hållbarhet.
En stor drivkraft inom tågunderhåll är att öka produktiviteten i processerna utan att förlora kvalitet genom att göra underhållsprocessen spårbar och digital.
Gå med Industry 4.0 med Atlas Copcos innovativa, kraftfulla och smarta lösningar.
Vi tillhandahåller teknologin och branschledande expertis inom verktyg till underhållsföretag för järnvägstransporter runt om i världen.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Atlas Copco Industrial Technique

Kategorier

 • Drift, underhåll och service

Produkter

 • Smart Batteri monterings verktyg SRB Öka produktiviteten i underhållet med ett smart batteriverktyg med högt vridmoment. Skapad för säkerhetskritiska och standar förband enligt Industry 4.0 koncept Länk till produkten »

 • Assembly Tower equipped by smart cordless assembly and quality assurance tools

  Assembly Tower är utrustat med smarta sladdlösa monterings- och kvalitetssäkringsverktyg Assembly Tower är en flexibel och mobil
  lösning för Industry 4.0-kompatibelt underhåll med sladdlösa verktyg. Länk till produkten »

 • Pneumatic Angle Grinder LSV39

  Pneumatisk vinkel slip LSV39 Den pneumatiska vinkelslipen LSV39 från Atlas Copco är inte bara den mest kraftfulla, kompakta och lätta vinkelslipen i sin storleksklass – den ger också de bästa lösningarna för grovslipning, gradning och slipning. Slipmaskinen erbjuder stor tillgänglighet i begränsade utrymmen. Den hållbara vinkelväxeln kräver minimal smörjning. Detta betyder förbättrade arbetsförhållanden, bättre slipresultat och minimalt underhåll. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Atlas Copco Industrial Technique

Sickla Industriväg 15 131 54  Nacka Sverige
08 - 743 95 00 www.atlascopco.com