Dendro Lift AB

Vi finns i monter A06:34

Dendro Lift är marknadsledande inom lyftlösningar och takplattformar för tåg och järnvägsverkstäder i Sverige. I över 10 år har vi tillsammans med det tyska Pfaff-Silberblau levererat kundanpassade lösningar för säker och ergonomisk service av tåg.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Drift, underhåll och service
 • Säkerhet, trygghet och övervakning

Produkter

 • Rörliga takplattformar

  Rörliga takplattformar För att säkert kunna arbeta på tågets tak erbjuder vi rörliga takplattformar som kan skjutas in mot fordonet. Dessa takplattformar kan helt anpassas efter lokalens förutsättningar och skapar effektivt en trygg och säker arbetsmiljö med enkel åtkomst till utrustning monterad på tåget. Länk till produkten »

 • Mobila lyftbockar

  Mobila lyftbockar Mobila pallbockar för tåg upp 400 ton. Tillsammans med Pfaff-silberblau kan vi erbjuda lösningar även för de mest krävande kunderna med de största depåerna för säker service av tåg. Länk till produkten »

 • Undergolvslyftar

  Undergolvslyftar Undergolvslyftar för tåg upp 400 ton. Tillsammans med Pfaff-silberblau kan vi erbjuda lösningar även för de mest krävande kunderna med de största depåerna för säker service av tåg. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Dendro Lift AB

Box 3055 750 03  UPPSALA Sverige