Malux Sweden AB

Vi finns i monter A02:21


Välkommen att besöka vår monter.
Vi visar bl.a. vår helt egna TrainTalk™- kommunikation, GSM-R telefoner, FRMCS, Cab Radios, Tågantenner, Tågkameror m.m.

Vi är ett norrländskt entreprenörsdrivet företag med huvudkontor i hjärtat av Höga Kusten - Örnsköldsvik.
Sedan starten 1972 har vi arbetat med att skapa säker arbetsmiljö för våra kunder inom industri, kommunikation, belysning, service och eftermarknad.Idag finns vi med bolag i Sverige, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen, med kunder i Europa, Mellanöstern, Asien och Australien.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • TrainTalk™
  • Funkwerk
  • SED
  • Huber+Suhner
  • KST
  • GIFAS

Kategorier

  • Fordonsutrustning, komponenter och inredning

Produkter

  • GSM-R 2W Malux TrainTalk™ Modular för kompakt eller delbart montage

    GSM-R 2W Malux TrainTalk™ Modular för kompakt eller delbart montage TrainTalk™ Modular - Kompakt modul-utförande som går att dela på för delad installation d.v.s. mikrofon, handlur, telefon, ECU-box kan monteras på olika ställen i förarkabinen. Mycket lämpad för gula fordon på räls där det är trångt om utrymme.
    Telefonen köps separat beroende på behov. Länk till produkten »

  • GSM-R Telefon OPH-810R 3.0 WUPN/LWP för ensamarbete

    GSM-R Telefon OPH-810R 3.0 WUPN/LWP för ensamarbete GSM-R/MobiSIR telefon för banarbete och tuffa miljöer. Extremt tålig mot stötar, fall och vibrationer. Godkänd enligt EIRENE FRS 8.0 och SRS 16.0.

    Levereras med: Batteri, 230VAC USB reseladdare, USB data- och laddkabel, användarmanual. Länk till produkten »

  • Utrymningssystem (kontinuerlig nödbelysning) för järnvägstunnlar.

    Utrymningssystem (kontinuerlig nödbelysning) för järnvägstunnlar. LaneLED är ett överlägset utrymningssystem för snabbare och säkrare evakuering av tågtunnlar. Systemet består av en handledare med integrerad LED-belysning i hela dess längd.

    Handledaren tillverkas av ett mycket tåligt glasfibermaterial och i denna monteras en högkvalitativ LED-armatur med lång livslängd och hög driftsäkerhet. Länk till produkten »

  • Cab Radio MESA26 CR26

    Cab Radio MESA26 CR26 MESA26 CR26 är den rackmonterade huvudenheten i ett MESA26 system.
    Den uppfyller de europeiska kraven för användning i järnvägsfordon och är utrustad med radiomodulen MT5E som uppfyller kraven mot störningar från publika nät enligt TS 102 933. Länk till produkten »

  • Tågantenner

    Tågantenner Tågantenn GSM-R lågprofil. Denna antenn passar direkt på sk. Kathrein fäste, vilket gör den enkel att installera. Användningsområde är naturligtvis GSM-R men klarar även GSM/2G/3G/4G och WiFi.
    Tågantenn Multiband. Antenn för tåginstallationer. Denna tågantenn klarar TETRA, Net1, GSM-R, 3G/4G, WLAN, N/m kontakt. GPS, TNC/m kontakt. Länk till produkten »

  • Tågkamera TrafficLux® Streamline KST-1062

    Tågkamera TrafficLux® Streamline KST-1062 Hos oss kan du beställa kameror med speciella kamerahus för att klara av att monteras på utsidan av tåg och järnvägsfordon. Går att få i både analogt och digitalt utförande.

    Kamerahusen på vissa modeller är aerodynamisk utformade för att skydda från damm och väder. Kamerahusen har inbyggd glasvärmare med patenterad HydroClean teknik för att ta bort kondens och vatten. Detta gör att glasen blir självrengörande. Länk till produkten »

Kontakt

Malux Sweden AB

Åsvägen 30 891 30 Örnsköldsvik  Sverige